Latest News

Home » Asphalt Tracks » Orange Show Promoter Rod Proctor receives approval to return to racing action.

Orange Show Promoter Rod Proctor receives approval to return to racing action.

Orange Show Speedway

Orange Show Speedway

Orange Show Promoter Rod Proctor receives approval to return to racing action. The first race of the 2020 season will take place without fans in the stands and will be streamed live by Low Budget TV presented by LKQ Pick Your Part

Divisions slated to run include:
BANDOLEROS(20laps)
MINI STOCK(30laps)
FORD FOCUS MIDGETS(30laps)
STREET STOCK(40laps)
PRO 4(30laps)
PRO LATE MODEL(50laps)
ENDURO/BARBER POLE(20laps)

More info including pit pass pricing, social distancing regulation, how to access Low Budget TV’s streaming service and payout to be posted this week

ATTENTION ALL DRIVERS! We will have practice on Saturday, August 1st, from 9:00 a.m.-11:30 a.m. Price is $100 per car. Gates will open at 8:00 a.m. Please enter through gate 11 (pit gate) on E Street.

ATTENTION DRIVERS/CREW MEMBERS!

Here is the race day schedule for Saturday (8/1).

12:00 PM GATES OPEN/TECH OPEN FOR ALL DIVISIONS
2:00 PM BANDOLERO PRACTICE (15 MINUTES)
2:15 PM MINI STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
2:30 PM STREET STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
2:45 PM PRO 4 PRACTICE (15 MINUTES)
3:00 PM LATE MODEL PRACTICE (15 MINUTES)
3:15 PM ENDURO PRACTICE (15 MINUTES)
3:30 PM BANDOLERO PRACTICE (15 MINUTES)
3:45 PM MINI STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
4:00 PM STREET STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
4:15 PM PRO 4 PRACTICE (15 MINUTES)
4:30 PM LATE MODEL PRACTICE (15 MINUTES)
4:45 PM ENDURO PRACTICE (15 MINUTES)
5:15 PM DRIVERS MEETING (OVER THE INTERCOM)
5:35 PM QUALIFYING (BANDO, MINI, STREET, PRO 4’S, LATES)
7:00 PM NATIONAL ANTHEM AND INVOCATION
7:05 PM TROPHY DASHES – 4 LAPS (MINIS, STREETS, PRO 4’S, LATES)
7:30 PM BANDO MAIN (20 LAPS/15 MINUTES)
7:45 PM MINI STOCK MAIN (35 LAPS/30 MINUTES)
8:15 PM STREET STOCK MAIN (40 LAPS/35 MINUTES)
8:50 PM PRO 4 MAIN (40 LAPS/30 MINUTES)
9:20 PM LATE MODEL MAIN (50 LAPS/45 MINUTES)
10:05 PM ENDURO MAIN (20 LAPS/15 MINUTES)
10:20 PM GOODNIGHT

DRIVERS – $35
CREW – $25

FYI, purses (if any) will be determined by the total number of driver/crew member wristbands sold.